Concept

Collectie op maat  
Karolien Verstraeten creëert ieder seizoen een bruids-collectie op maat die in zorgvuldig geselecteerde stoffen, kleuren en in verschillende maten gepast en bewonderd kan worden. Karolien geeft advies maar de klant kiest, van model tot stof, kleur en afwerking.
“We werken vaak met aparte boven- en onderstuks zodat je makkelijk kan switchen en eindeloos kan combineren. Een bruid kan zo haar romantische sleep inruilen voor een pittig rokje waarin ze naar hartenlust kan dansen.”
Te veel opties? Bij keuzestress kan de klant rekenen op de jarenlange ervaring van de ontwerpster en haar team.
 
Strak romantisch
Haar verleden als architect weerspiegelt in de krachtige lijnen en detaillering van haar ontwerpen maar ook de vrouwelijke touch ontbreekt niet in de collectie. Romantische tule, gracieuze kant en luxueuze organza zorgen voor een verfijnd en stijlvol geheel, altijd met een tijdloos ‘Karolien Verstraeten karakter’.
 
Persoonlijke aanpak
Voor Karolien Verstraeten is het contact met de klanten van groot belang. Daarom kiest ze ervoor om ook zelf in het atelier te Antwerpen te staan. De stuks worden in eigen atelier gemaakt nadat ze uitvoerig met de klant besproken worden. Beiden partijen krijgen vanaf de eerste ontmoeting een zicht op het eindresultaat waardoor het volledige proces met een gerust gevoel kan verlopen.

Prijsindicatie
Een op maat gemaakte trouwjurk uit de collectie varieert tussen 900 en 1.950 euro.

 

“Door de aparte boven- en onderstuks kan je eindeloos combineren. Een bruid kan zo haar romantische sleep inruilen voor een pittig rokje waarin ze naar hartenlust kan dansen.”

 
Show More

“Krachtige lijnen en een vrouwelijke touch, dat is Karolien Verstraeten.”

 

About

Karolien Verstraeten is een Belgisch modemerk gebaseerd in Antwerpen.

 

Ontwerpster Karolien Verstraeten groeide op in Gent en behaalde er haar diploma architectuur. Vervolgens verhuisde ze naar Antwerpen om er mode aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te studeren. Ze won er de ARTOS prijs voor haar eerste collectie en modeshow.

 

Het welslagen van haar afstudeerproject deed haar dromen van een eigen merk. De eerste collectie eigentijdse jurkjes lanceerde ze in 2009 met veel succes.

 

De jaren daaropvolgend bracht het label verscheidene collecties uit in de gekende tijdloze 'Karolien Verstraeten stijl’ en werd het verkocht in diverse boetieks in de Benelux.

 

In 2016 gaat Karolien nog een stapje verder. Uit liefde voor de ambacht start zij dit jaar een nieuw concept. Het vak van kleermaker nieuw leven inblazen door een collectie op maat voor de modebewuste vrouw én bruid.

“De collectie passen of bewonderen? Maak een vrijblijvende afspraak!”

 

Contact

Atelier en boetiek

Leopoldstraat 29

2000 Antwerpen

Prijslijst op aanvraag

Tel: 0492070777

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Karolien Verstraeten

 

Webdesign by Mathieu Spaenjers

Photos by Stories Of You