1/5

Karolien Verstraeten creëert samen met jou tijdloze bruidscollecties op maat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde stoffen, verwerkt in een tweedelige bruidsoutfit, bestaande uit boven- en onderstuk. 

Tijdens een pasafspraak kan je jouw eigen trouwjurk samenstellen en aanpassen naar jouw specifieke wensen zodat je helemaal jezelf kan zijn op jullie speciale dag! 

De collectie kan in de winkel in verschillende stoffen en maten gepast worden en wordt lokaal met veel liefde en vakmanschap op maat gemaakt in het atelier in Antwerpen.

Toch liever geen zichtbaar streepje buik? We maken dan jouw topje iets langer, of bevestigen het bovenstuk aan de rok waardoor jij in alle comfort jouw trouwdag kan beleven. 

 

 

Vanwege de vele opties en persoonlijke aanpassingen is geen enkele trouwjurk hetzelfde. Dit maakt elke trouwjurk uniek. Je hebt zelf de touwtjes in handen van A tot Z in het creëren van jouw droomjurk. Tijdens dit proces zal Karolien en haar team je adviseren en begeleiden tot een mooi eindresultaat.

StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_14.jpg
extra deel lokale.jpg

Met de grootste zorg werken we een stuk stof uit tot jouw droomjurk. Op die manier zijn er geen tussenpersonen in het productieproces en kan je bij ons trouwjurken vinden aan eerlijke prijzen.

​​

Een op maat gemaakte trouwjurk bij Karolien Verstraeten bedraagt gemiddeld tussen 900 en 1950€. Alle afspraken en retouches om tot de perfecte pasvorm te komen zijn in deze prijs inbegrepen.

Een trouwjurk hoeft niet duur te zijn. Bij ons wordt jouw trouwjurk met veel liefde en vakmanschap volledig lokaal op maat gemaakt aan een gemiddelde prijs van 1450€.