Concept

StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_14.jpg

COLLECTIE OP MAAT
Karolien Verstraeten creëert samen met jou tijdloze bruids-collecties op maat. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde stoffen, verwerkt in een tweedelige bruidsoutfit, bestaande uit boven- en onderstuk. Tijdens een pasafspraak kan je jouw eigen trouwjurk samenstellen en aanpassen naar jouw specifieke wensen zodat je helemaal jezelf kan zijn op jullie speciale dag!

De collectie kan in de winkel in verschillende stoffen en maten gepast worden en wordt lokaal met veel liefde en vakmanschap op maat gemaakt in het atelier in Antwerpen 

 

Vanwege de vele opties en persoonlijke aanpassingen is geen enkele trouwjurk hetzelfde. Dit maakt elke trouwjurk uniek. Je hebt zelf de touwtjes in handen van A tot Z in het creëren van jouw droomjurk. Tijdens dit proces zal Karolien en haar team je adviseren en begeleiden tot een mooi eindresultaat.

 

PERSOONLIJKE AANPAK

Voor Karolien Verstraeten is het contact met de klanten van groot belang. Daarom kiest ze ervoor om ook zelf in de winkel en atelier in Antwerpen te staan. Karolien stelde een team samen met het oog op ervaring in mode, maar ook met voldoende kennis van de technische aspecten zoals patroonkennis.

PRIJSINDICATIE

Met de grootste zorg werken we een stuk stof uit tot jouw droomjurk. Op die manier zijn er geen tussenpersonen in het productieproces en kan je bij ons trouwjurken

vinden aan eerlijke prijzen.

Een op maat gemaakte trouwjurk bij Karolien Verstraeten bedraagt gemiddeld tussen 900 en 1950€. Alle afspraken en retouches om tot de perfecte pasvorm te komen zijn in deze prijs inbegrepen.

Gelieve maximaal 3 personen mee te nemen naar je afspraak.

 

Indien de gewenste momenten niet meer beschikbaar zijn kan u ons telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op +32 492 07 07 77 of stuur ons een mailtje.

StoriesofYou.be_KarolienVCampagne_16.jpg

''De collectie vormt de basis, maar jij kiest wat je wil aanpassen.

Toch liever geen zichtbaar streepje buik? We maken dan jouw topje iets langer, of bevestigen het bovenstuk aan de rok waardoor jij in alle comfort jouw trouwdag kan beleven.''

 
StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_38.jpg

''Een trouwjurk hoeft niet duur te zijn. Bij ons wordt jouw trouwjurk met veel liefde en vakmanschap volledig lokaal op maat gemaakt al vanaf 900 euro.''

About

Karolien Verstraeten is een Belgisch modemerk gebaseerd in Antwerpen.

 

Ontwerpster Karolien Verstraeten groeide op in Gent en behaalde er haar diploma architectuur. Vervolgens verhuisde ze naar Antwerpen om er mode aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te studeren. Ze won er de ARTOS prijs voor haar eerste collectie en modeshow.

 

Het welslagen van haar afstudeerproject deed haar dromen van een eigen merk. De eerste collectie eigentijdse jurkjes lanceerde ze in 2009 met veel succes.

 

De jaren daaropvolgend bracht het label verscheidene collecties uit in de gekende tijdloze 'Karolien Verstraeten stijl’ en werd het verkocht in diverse boetieks in de Benelux.

 

In 2016 gaat Karolien nog een stapje verder. Uit liefde voor de ambacht start zij dit jaar een nieuw concept. Het vak van kleermaker nieuw leven inblazen door een collectie op maat voor de modebewuste vrouw én bruid.

StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_35.jpg
StoriesofYou.be_KarolienVAtelier_27.jpg
 
StoriesofYou.be_KarolienVCampagne_13.jpg

“Door de aparte boven- en onderstuks kan je eindeloos combineren. Een bruid kan zo haar romantische sleep inruilen voor een pittig rokje waarin ze naar hartenlust kan dansen.”

StoriesofYou_edited.jpg

Contact

Atelier en boetiek

Leopoldstraat 29

2000 Antwerpen

Tel: 0492070777

Success! Message received.

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon